TRAINING | Agile Leiderschap

Over dit evenement

Categorie
Academy
Organisator
Trainers & Coaches
Datum en tijd
26 mrt. 2024 09:30 - 19:30
Locatie
De Deelgenoot, Hallsedijk 48 7399RP Empe

Deze trainingsdag draait niet om kennis, maar om ervaring!

Aan de hand van het Agile Leiderschap Canvas werk je concreet aan de dag van morgen. In diverse werkvormen word je uitgedaagd om aan de slag te gaan. Zowel in dialoog, als in intervisie. En ga je aan de slag voor morgen. Want van alleen modellen en theorie komt niemand in beweging.

Tussen de verschillende blokken is er veel ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. De facilitators kunnen veel, maar met elkaar kunnen we veel meer.


PROGRAMMA

9.30 Inloop en ontvangst
10.00 Introductie en welkom
10.30 Wie ben je?
11.30 Wat speelt er?
12.00 Jouw mindset
12.15 Wandelopdracht op de Empese en Tondense heide
13.15 Lunch
14.15 Jouw Agile leiderschap manifest
15.00 Reflectie en samenvatting
16.00 Jouw ontwikkelbacklog
17.45 Retro
18.00 Diner
19.30 Einde


PRAKTISCH

Datum: dinsdag 26 maart 2024

Locatie: De Deelgenoot in Empe (bij Zutphen)

Tarief:

  • PZO ledentarief € 499,-
  • Niet leden betalen € 649,-

Tarieven zijn exclusief BTW, inclusief lunch, diner en materiaal


INHOUD

Wat wordt de volgende stap in jouw ontwikkeling? Hoe zorg je ervoor dat je in de steeds meer Agile wordende omgeving relevant bent en blijft? Hoe benut je jouw talent en potentieel zo goed mogelijk? Hoe werk je aan je mindset om over te gaan tot actie?

In de training ‘Jouw Agile Leiderschap Canvas’ ga je met deze vragen aan de slag. Begeleid door drie vakkundige facilitators met ieder hun eigen achtergrond word je geïnspireerd. Samen met de andere deelnemers ga je op zoek naar antwoorden en zet je de eerste stap.

Deze dag is meer dan een training. We willen echt loskoppelen van de dagelijkse realiteit. Het is een dag van reflectie. Daar is ruimte voor nodig. Daarom hebben we een locatie uitgezocht die daar bij past. Met veel fysieke ruimte, weg van de praktijk, op het Gelderse platteland. Een locatie gerund door mensen die van hun droom hun werkelijkheid hebben gemaakt. Met uitzicht over de weilanden, grenzend aan een natuurgebied waar we na de lunch een wandeling zullen maken.

De dag draait niet om kennis, maar om ervaring. Geen powerpoints met dingen die je moet weten, maar dialoog, aan het werk. Wij zullen handvatten bieden, vragen stellen en prikkelende opdrachten geven. In en rond de deel hebben we alle ruimte om met elkaar aan de slag te gaan. Bij elkaar aan de lange tafel, of in groepjes in de verschillende hoekjes beneden en boven, of buiten de voormalige boerderij.

We sluiten af met een gezamenlijk eenvoudig diner, zodat je niet op tijd thuis hoeft te zijn voor het eten.
 


Deze training wordt gegeven door PZO-lid Barbara Stam en Frank Oeben
Als trainer/coach helpen zij projectmanagers, scrum masters en teams voorbij de inhoud met samenwerkingsvragen met als resultaat meer grip, en impact, meer betrokkenheid, betere team resultaten en meer werkplezier.