Welkom op MijnPZO

MijnPZO is een verrijkend netwerk voor alle zelfstandig ondernemers die zijn aangesloten bij PZO en haar partners. PZO is dé belangenbehartiger van en de verbindende vereniging voor zelfstandig ondernemers in Nederland!.


Events_B_mensen-400811_1280.jpg

Professionals onder elkaar

Op MijnPZO ontmoeten alle zelfstandig ondernemers die zijn aangesloten bij PZO en haar partners elkaar online. Zo kunnen ondernemers kennis en kunde met elkaar delen.

Via het Forum (en later ook via de App) heb je de mogelijkheid om in verschillende categorieën over onderwerpen te discussiëren met andere vakgenoten.

Op MijnPZO tref je ook onze evenementen aan, vind je opleidingen en trainingen en vermelden we evenementen van onze partners en collectieve leden.


Aangesloten Beroepsvereniging

Is jouw beroepsvereniging collectief lid van PZO? Vraag dan bij je vereniging naar de unieke link om jouw PZO-account te registreren. Is dit niet voorhanden, dan mag je ook hier je gegevens invullen, dan regelen wij het allemaal voor je. Zo kun jij snel gebruik maken van dit platform en alle leden voordelen. 


Onze vereniging zijn we samen

Als zelfstandig ondernemer kies je er bewust voor om in alle vrijheid een onderneming te starten. Je kiest er voor om onafhankelijk te zijn. Maar soms loop je tegen belemmeringen aan die je niet alleen kunt oplossen.

Sinds 2002 vertegenwoordigt PZO jouw stem op lokaal, nationaal en internationaal niveau. Onze lobbypositie voor jouw ondernemerschap in Den Haag en Brussel is sterk. Wij werken nauw samen met onder andere MKB Nederland en VNO NCW. Met een zetel in de SER hebben we een stevige positie in de onderhandelingen. 

Verder helpt PZO jou om je kennis en netwerk uit te breiden. Zo organiseren wij netwerkevenementen, seminars en workshops. Bovendien bieden wij (collectieve) kortingen op producten en diensten als verzekeringen, telefonie en administratie.

Doe jij mee?
Word lid en profiteer van alle voordelen. Via MijnPZO.nl maak je online kennis met collega ondernemers en verrijk je je netwerk!

Samen_DoeMee5.jpg